Appartement verbouwen

Verbouwingen van top kwaliteit

Garantie op verbouwingen

Kosten overzichtelijk en transparant

15+ jaar ervaring

Planmatig verbouwen


Vragen? Bel ons

Offerte aanvragen  Heeft u tekeningen of een architect?
  JaNee


  Appartement laten verbouwen?

  Heeft je appartement een frisse update nodig of heb je net een huis gekocht dat is blijven hangen in de jaren 70 en schreeuwt deze om een serieuze make-over? Wij helpen je graag en zijn jouw rots in de branding als het gaat om het verbouwen van appartementen.

  Verbouwen is vaak een beetje zoals een wilde rit in een achtbaan – het kan spannend zijn, maar met ons aan je zijde ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat. We loodsen je door de wirwar van vergunningen, designkeuzes, organiseren de planning, doen budgetbeheersing en nog veel meer. Of je nu droomt van een eco-vriendelijk paleis of een luxueus apartement met high-end finish, wij zorgen ervoor dat het gebeurt. Samen bouwen we jouw droom.

  Je appartement laten verbouwen? Kies Nanterre Bouw


  Aanvraag indienen

  Alles over het verbouwen van een appartement

  Het verbouwen van een appartement is een grote onderneming en niet iets wat je dagelijks doet. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen. Daarnaast is het belangrijk de benodigde vergunningen op orde te hebben. Juist daar ligt de kracht van Nanterre Bouw. Wij plannen, verzamelen de beste vaklieden en leveren hoge kwaliteit appartement verbouwingen en renovaties op.


  Nanterre, zorgeloos verbouwen en renoveren van jouw appartement


  Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Met Nanterre wordt je huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder meer informatie over verbouwingen.


  Wij bouwen jouw droom.  Ervaring met en passie voor renovaties

  Betrouwbaarheid en ervaring vormen de basis van ons werk als aannemer. Wij geloven in het nakomen van onze beloften, van het respecteren van het budget tot het halen van strakke deadlines. Daarbij zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardig werk. Onze transparante communicatie en proactieve houding stellen ons in staat om eventuele obstakels efficiënt te managen en zorgen voor een vlotte appartement renovatie. Onze jarenlange ervaring in de verbouwingsbranche, heeft ons uitgebreide kennis en inzicht gegeven in bouwvoorschriften en best practices. Dit stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken, wat resulteert in projecten die op tijd en binnen budget worden afgerond.

  We nemen trots in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en het leveren van uitstekende resultaten bij ieder project. Onze eerdere projecten en positieve klantbeoordelingen getuigen van onze betrouwbaarheid en expertise in het transformeren van appartementen.  Appartement verbouwing: Hoe wij werken

  Het verbouwen van appartementen is waar we gewoon erg goed in zijn. We doen het met grote regelmaat en hebben we al veel klanten blij gemaakt. Het type verbouwing hangt af van de wensen en zo lopen onze werkzaamheden ook sterk uiteen. We verbouwen zowel high-end appartementen van meer dan 200 m² als de standaard 60 m² appartementen.

  Voor jou zijn wij het aanspreek punt. Je hoeft geen onderaannemers in te schakelen of van alles zelf te regelen. Wij zorgen ervoor dat de vakmannen op het juiste moment de juiste klussen efficient uitvoeren. Heb jij weer iets minder om je zorgen over te maken. Wat je dan wel moet doen? De leuke dingen: het kiezen van de kleurencombinatie (kan met onze specialist), keuken, badkamer(s), vloeren, etc. Natuurlijk begeleiden we je hier ook bij en zorgen we ervoor dat alles volgens de tijdlijn verloopt. Gedurende de bouw zul je ook nog voor een aantal keuzes komen te staan. Die zal onze projectmanager met je doornemen en begeleiden waar nodig.

  Het is ook mogelijk om bijna alles uit handen te geven. Dan werken we voor de verbouwing van je appartement nauw samen met de architect en interieurontwerper.  Wat voor bouwproject wil je doen?  Karakteristiek appartement verbouwen

  Het verbouwen van een karakteristiek appartement is altijd een uitdaging. Met name omdat er vaak oppervlakkig verbouwd wordt en je dus gauw voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het vaak ook een wens om de verbouwing van het appartement mooi aan te laten sluiten op de stijl van het gebouw en karakteristieke elementen te behouden.

  Als aannemer in Amsterdam weten wij als geen ander hoe dit werkt en waar je op moet letten. Denk onder andere aan:

  • Kozijnen
  • Sierlijsten
  • Metselwerk

  Door oog voor detail en respect voor de originele bouwstijl zorgen wij de originele uitstraling, maar dan volledig vernieuwd!  Appartement verbouwen i.s.m. architect

  Onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met enkele van de beste architecten in de branche stellen ons in staat om uitstekende appartementen op te leveren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. We zijn gespecialiseerd in het transformeren van ruimtes tot op maat gemaakte woningen die de persoonlijke stijl en levensstijl van onze klanten weerspiegelen.

  We hanteren hierbij hoge normen van vakmanschap en aandacht voor detail, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om een eenvoudige renovatie of een complexe verbouwing, we zijn in staat  nauw samen te werken met architecten om ervoor te zorgen dat elke verbouwing tot in perfectie uitgevoerd is. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw appartement kunnen transformeren.

  Laat jouw appartement verbouwen door Nanterre Bouw  Ons inschakelen of uw project bespreken?


  Nanterre Bouw

  Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
  + 31 (0)20 309 02 71

  https://nanterre.nl

  info@nanterre.nl

  Proud member of:


  Adres- en Factuurgegevens

  Nanterre Bouw B.V.

  Sluispolderweg 13 A19

  1505 HJ Zaandam

  BTW: NL855346309B01

  KVK: 63671832

  Projectnummers