Kantoor verbouwen

Kantoor verbouwen? De verbouwing van een kantoor dient meestal binnen kort tijdsbestek plaats te vinden en minimale overlast te bezorgen. Geen probleem, met Nanterre! Wij verbouwen uw kantoorruimte tot de ideale werkplek!

Vergaderruimtes in Amsterdam Noord

Vergaderruimtes in Amsterdam Noord

Verbouwing kantoor/praktijk Alkmaar

Verbouwing kantoor/praktijk Alkmaar

Kantoorverbouwing Amsterdam

Kantoorverbouwing Amsterdam

Kantoor verbouwen of renoveren


Het kantoor waar u en uw medewerkers werken is een plek die van groot belang is. Vroeger dacht iedereen dat een kantoor saai, grijs en vooral niet te afleidend moest zijn. Tegenwoordig weten we echter wel beter. Een mens functioneert beter in een fijne omgeving, zo ook op kantoor. Wilt u productiviteit en efficiëntie optimaal faciliteren? Dan creëren wij een werkplek voor u waarin iedereen kan excelleren. Kantoorbouw? Nanterre helpt u graag!

Waarom Bouwbedrijf Nanterre voor kantoor verbouwing?

Nanterre heeft diverse kantoren verbouwd tot een bijzonder aangename werkplek waar medewerkers heerlijk kunnen werken. Een inspirerend kantoor waar iedereen zich thuis voelt en met plezier naartoe gaat.

 • Betrouwbaar
 • Ervaren
 • Planmatig werken
 • Oog voor detail
 • Hoogwaardige afwerking

Nanterre verbouwd uw kantoor met specialisten in ieder vakgebied. Zo realiseren wij de beste, meest duurzame en hoogwaardige verbouwing! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de kantoor bouwprojecten die wij hebben uitgevoerd. Nanterre dé aannemer van Amsterdam!


Alles over kantoren verbouwen

TIPSORIENTATIEKOSTENHUUR KANTOOR? WAT MAG WEL EN WAT NIET?GEREALISEERDE KANTOORVERBOUWINGEN

Waarom Nanterre Bouw?


Betrouwbaar

Ervaren

Planmatig

Zorgeloos

Kwaliteit

Verbouwing kantoor scholengemeenschap

Verbouwing kantoor scholengemeenschap

Verbouwing diverse vergaderruimtes

Verbouwing diverse vergaderruimtes

Verbouwing receptie in Amsterdam

Verbouwing receptie in Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam


Onze tips voor de beste kantoorruimte

Er komt aardig wat kijken bij de verbouwing van een kantoor en daarom is het verstandig dit niet even tussendoor te doen. Zo is het van belang goed voor ogen te hebben wat de belangrijkste wensen zijn en welke faciliteiten er in elk geval aanwezig dienen te zijn. Hieronder een overzicht:

 • Oriënteer online op diverse mogelijkheden
 • Vraag personeel naar hun mening
 • Breng de belangrijkste wensen en eisen in kaart
 • Maak gebruik van experts (architect en bouwbedrijf)
 • Overleg met de eigenaar als u de kantoorruimte huurt
 • Maak een uitgebreide planning
 • Zorg ervoor dat het bedrijf blijft draaien


Orientatie

Op het internet is een schat aan informatie te vinden over hoe u een productief en/of creatief kantoor kunt realiseren. Doe hier vooral veel inspiratie op en overleg vervolgens met een architect en/of bouwbedrijf over hun ideeën. Wij hebben bijvoorbeeld diverse kantoorruimtes en vergaderruimtes verbouwd waardoor we hier aardig wat van af weten. Zo kunnen wij ook meedenken en helpen bij bepaalde keuzes. Een architect is natuurlijk altijd handig als je een kantoor wilt verbouwen. Heeft u nog geen architect? Dan kennen wij een aantal architecten die u hier uitstekend bij kunnen helpen!De kosten van een kantoor verbouwing

Kiest u ervoor om de kantoorruimte te verbouwen? Houdt dan ook rekening met alle potentiële kosten. In veel gevallen worden er namelijk kosten over het hoofd gezien. Soms worden bepaalde kostenposten ook onderschat. Denk hierbij aan:

 • Zichtbare kosten
 • Installaties
 • Onvoorziene kleine kosten
 • Kosten voor ontwerp en begeleiding

Nanterre Bouw weet dit als geen ander en zal hierbij ondersteuning bieden waar nodig.Huurt u kantoorruimte? Wat mag wel en wat niet?

Huurt u een kantoor? Overleg dan altijd met de verhuurder. U kan in dat geval niet zomaar het hele kantoor verbouwen, want de verhuurder heeft voordat uw bedrijf er kwam al diverse keuzes gemaakt voor de ruimte.

De hoofdregel bij het verbouwen van een gehuurde kantoorruimte is dan ook: zonder expliciete toestemming is verbouwen niet mogelijk, zeker niet als het om ingrijpende aanpassingen gaat. Wijzigingen die zonder noemenswaardige kosten ongedaan gemaakt kunnen worden vallen hier niet onder.

Het kan ook echt lonen contact te zoeken met de verhuurder. Als de verbouwing een verbetering van het pand met zich meebrengt zal dit de verhuurder motiveren om mee te denken en financieren.


Meer informatie over de verbouwing van uw kantoor?Gerealiseerde kantoor verbouwingenHoorn

Verbouwing Kantoor ICTZ

Voor ICTZ, een IT organisatie in de zorg, hebben wij hun twee vrijstaande kantoren verbouwd en met nieuwbouw aan elkaar verbonden. De verbinding is geheel in stijl met de bestaande kantoren gerealiseerd en zorgt voor een fijne verbinding tussen de diverse afdelingen.
Lees meer


Amsterdam

Verbouwing Kantoor Gemeente Amsterdam

Voor de Gemeente Amsterdam hebben wij een oud kantoor gerevitaliseerd en omgebouwd tot prachtige kantoorruimte waar medewerkers heerlijk kunnen werken. De inrichting beschikt over diverse vergaderruimtes, werkplekken, een receptie en meer!
Lees meer


Amsterdam

Verbouwing Kantoorruimte en Praktijk in Alkmaar

Voor deze kantoorruimte en de Praktijk in Alkmaar hebben wij de volledige verbouwing gerealiseerd binnen kort tijdsbestek. We hebben het tijdens de verbouwing zo kunnen organiseren dat er bovendien nog gedeeltelijk doorgewerkt kon worden.
Lees meer


Alkmaar

Verbouwing van vergaderruimtes bij Kaap Noord

Voor Kaap Noord heeft Nanterre Bouw in samenwerking met de ontwerpen een aantal prachtige vergaderruimtes gerealiseerd in diverse maten. Het eindresultaat spreekt voor zich!
Lees meer

Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

https://nanterre.nl

info@nanterre.nl

Proud member of:


Adres- en Factuurgegevens

Asterweg 17-A11

1031 HL Amsterdam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832

Projectnummers