Kantoor verbouwen?

De verbouwing van een kantoor dient meestal binnen kort tijdsbestek plaats te vinden en minimale overlast te bezorgen. Geen probleem, met Nanterre! of Kantoor laten verbouwen? Nanterre verbouwd uw kantoor tot de ideale werkplek!

Verbouwing Yogawinkel in Amsterdam Noord

Verbouwing Yogawinkel in Amsterdam Noord

Verbouwing kantoor scholengemeenschap

Verbouwing kantoor scholengemeenschap

Kantoorverbouwing Amsterdam

Kantoorverbouwing Amsterdam

Kantoor verbouwen of renoveren


Het kantoor waar u en uw medewerkers werken is een plek die van groot belang is. Vroeger dacht iedereen dat een kantoor saai, grijs en vooral niet te afleidend moest zijn. Tegenwoordig weten we echter wel beter. Een mens functioneert beter in een fijne omgeving, zo ook op kantoor. Wilt u productiviteit en efficiëntie optimaal faciliteren? Dan creëren wij een werkplek voor u waarin iedereen kan excelleren. Kantoorbouw? Nanterre helpt u graag!

Waarom Bouwbedrijf Nanterre voor kantoor verbouwing?

Nanterre heeft diverse kantoren verbouwd tot een bijzonder aangename werkplek waar medewerkers heerlijk kunnen werken. Een inspirerend kantoor waar iedereen zich thuis voelt en met plezier naartoe gaat.

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Planmatig werken
  • Oog voor detail
  • Hoogwaardige afwerking

Nanterre verbouwd uw kantoor met specialisten in ieder vakgebied. Zo realiseren wij de beste, meest duurzame en hoogwaardige verbouwing! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de Kantoor bouwprojecten die wij hebben uitgevoerd.


Nanterre voor de verbouwing van uw kantoor?


Betrouwbaar

Ervaren

Planmatig

Zorgeloos

Kwaliteit

Planning en realisatie


Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.


Winkelverbouwing in Hoorn

Winkelverbouwing in Hoorn

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing receptie in Amsterdam

Verbouwing receptie in Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam


Gerealiseerde kantoor verbouwingenAmsterdam

Verbouwing van YAY jogawinkel en café

Voor YAY hebben wij niet alleen de hele ruimte doorgebroken, vergroot en prachtig opgeleverd. Wij zijn ook actief betrokken geweest bij het ontwerpen en bouwen van de inrichting.
Lees meer


Hoorn

Uitbreiding en verbouwing van kledingwinkel

Voor deze kledingwinkel in Hoorn hebben wij van drie winkels één grote winkel gemaakt. De muren (en een vloer) zijn doorgebroken en doormiddel van een in het oog springende staal constructie is stabiliteit van de winkel gegarandeerd.
Lees meer


Amsterdam Noord

Verbouwing van vergaderruimtes bij Kaap Noord

Voor Kaap Noord heeft Nanterre Bouw in samenwerking met de ontwerpen een aantal prachtige vergaderruimtes gerealiseerd in diverse maten. Het eindresultaat spreekt voor zich!
Lees meer


Medemblik

Verbouwing school in de zomervakantie

De verbouwing van een school vergt altijd extra nauwkeurige planning en voor werken in vakanties. Voor deze school hebben wij in de zomervakantie een dakopbouw gerealiseerd en bovendien alle kozijnen vervangen.

Read more

Meer informatie over de verbouwing van uw kantoor?


Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

www.nanterre.nl

info@nanterre.nl

Adres- en Factuurgegevens

Asterweg 17-A11

1031 HL Amsterdam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832