Nieuwbouw huis bouwen?

Er is bijna niets mooier dan je eigen huis van de grond af op bouwen. Nanterre begeleid en realiseert uw nieuwbouwproject met passie en bevlogenheid!

Nieuwbouw project Houthavens

Nieuwbouw project Houthavens

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Trap aanleggen nieuwboouw

Trap aanleggen nieuwboouw

Nieuwbouw huis, bouw uw project met Nanterre!


Heeft u weleens nagedacht over nieuwbouw of zelfbouw? Nanterre heeft uitgebreide ervaring op dit gebied. Wij kunnen u geheel begeleiden vanaf het eerste idee en de ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie en oplevering. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om uw eigen nieuwbouwproject te starten, ook in Amsterdam en omstreken.

Waarom nieuwbouw met Nanterre?

Als bouwbedrijf heeft Nanterre al meerdere nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Of u nu geïnteresseerd bent in een innovatief en uitdagend nieuwbouwproject of een relatief standaard nieuwbouwhuis: Nanterre heeft de kennis en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken.

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Planmatig werken
  • Oog voor detail
  • Hoogwaardige afwerking

Nieuwbouw met Nanterre betekent het in huis halen van specialisten in ieder vakgebied en de realisatie van een prachtig nieuwbouwproject! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de nieuwbouwprojecten die wij hebben uitgevoerd.


Realiseer uw droom met Nanterre!


Betrouwbaar

Ervaren

Planmatig

Zorgeloos

Kwaliteit

Planning en realisatie


Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.


Nieuwbouw Amsterdam

Nieuwbouw Amsterdam

Trap nieuwbouw

Trap nieuwbouw

Superloft nieuwbouw

Superloft nieuwbouw

Verbouwing Amsterdam

Verbouwing Amsterdam


Gerealiseerde nieuwbouw projectenAmsterdam

Verbouwing van YAY jogawinkel en café

Voor YAY hebben wij niet alleen de hele ruimte doorgebroken, vergroot en prachtig opgeleverd. Wij zijn ook actief betrokken geweest bij het ontwerpen en bouwen van de inrichting.
Lees meer


Hoorn

Uitbreiding en verbouwing van kledingwinkel

Voor deze kledingwinkel in Hoorn hebben wij van drie winkels één grote winkel gemaakt. De muren (en een vloer) zijn doorgebroken en doormiddel van een in het oog springende staal constructie is stabiliteit van de winkel gegarandeerd.
Lees meer


Amsterdam Noord

Verbouwing van vergaderruimtes bij Kaap Noord

Voor Kaap Noord heeft Nanterre Bouw in samenwerking met de ontwerpen een aantal prachtige vergaderruimtes gerealiseerd in diverse maten. Het eindresultaat spreekt voor zich!
Lees meer


Medemblik

Verbouwing school in de zomervakantie

De verbouwing van een school vergt altijd extra nauwkeurige planning en voor werken in vakanties. Voor deze school hebben wij in de zomervakantie een dakopbouw gerealiseerd en bovendien alle kozijnen vervangen.

Read more

Meer informatie over de realisatie van uw nieuwbouw project?


Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

www.nanterre.nl

info@nanterre.nl

Adres- en Factuurgegevens

Asterweg 17-11A

1031 HL Amsterdam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832