Bouw Vacatures

Werken bij Nanterre Bouw

Welkom op de werken bij pagina van Nanterre Bouw, waar we niet alleen fundamenten leggen, maar ook jouw toekomst vormgeven. Zoek je een bouw vacature? Kijk dan gauw verder!

Als je klaar bent om je droombaan in de bouwsector te veroveren, ben je hier aan het juiste adres. Of je nu een meester bent in blauwdrukken, de details tot in de puntjes kunt regelen of sterke relaties met klanten kunt opbouwen, wij hebben een plek voor jou. Sluit je aan bij een team dat net zo solide is als beton en zo innovatief als de nieuwste wolkenkrabber. Bekijk onze huidige vacatures en begin aan een carrière die rotsvast en boordevol kansen is.

Projectleider Bouw

Op zoek naar een uitdagende baan in de bouw met veel verantwoordelijkheid en ambitieuze gezellige collega’s? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Bekijk vacature

Bouwkunde stage

De leukste stage voor bouwkunde studenten. Maak direct kennis met het vak door mee te draaien en zelf veel verantwoordelijkheid op je te nemen.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Op zoek naar een uitdagende baan in de bouw met veel verantwoordelijkheid en ambitieuze gezellige collega’s, maar staat er geen vacature die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie.

Solliciteer direct

Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

https://nanterre.nl

info@nanterre.nl

Proud member of:


Adres- en Factuurgegevens

Nanterre Bouw B.V.

Sluispolderweg 13 A19

1505 HJ Zaandam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832

Projectnummers