Woning verbouwen of renoveren?

Een woning verbouwen of renoveren is een fantastisch project. Met Nanterre bouw bent u verzekert van het beste resultaat!

Verbouwing trap en badkamer

Verbouwing trap en badkamer

Verbouwing Woning in Amsterdam

Verbouwing Woning in Amsterdam

Woning verbouwen

Woning verbouwen

Woning verbouwen of renoveren


Het verbouwen van een huis, appartement, verdieping of ruimte is een grote onderneming. Hoogst waarschijnlijk zult u dit slechts een aantal keer in uw leven meemaken. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen. Juist daar ligt de kracht van Nanterre. Wij brengen de beste mensen bij elkaar en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en binnen budget blijft.

Nanterre, zorgeloos verbouwen en renoveren

Een zorgeloze verbouwing creëer je niet zomaar. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Gedurende de gehele verbouwing heeft u één contactpersoon vanuit Nanterre. Hij zal vanaf het begin tot het eind van de verbouwing alles met u afstemmen. Gedurende de verbouwing staat hij paraat om al uw vragen te beantwoorden.

  • Afstemming
  • Regelmatig contact
  • De planning van de verbouwing
  • Coordinatie van het gehele proces
  • In de gaten houden van het budget

Met Nanterre wordt uw huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de verbouwingen die wij hebben uitgevoerd.


Waarom Nanterre Bouw voor uw verbouwing?


Betrouwbaar

Ervaren

Planmatig

Zorgeloos

Kwaliteit

Planning en realisatie


Wij werken graag met een transparante en strakke planning. Zo weet jij als klant precies waar je aantoe bent en verloopt de klus voorspoedig. Niemand komt voor verassingen te staan en na realisatie kan er teruggekeken worden op een succesvolle verbouwing en een prachtig eindresultaat.


Appartement verbouwing Amsterdam Centrum

Appartement verbouwing Amsterdam Centrum

Apartement de pijp Amsterdam

Apartement de pijp Amsterdam

Verbouwing in Amsterdam

Verbouwing in Amsterdam

Verbouwing Amsterdam Oost

Verbouwing Amsterdam Oost


Een greep uit de door ons gerealiseerde verbouwingenAmsterdam

Verbouwen superloft Amsterdam

Deze superloft in de Houthavens is één van onze meest trotse bouwprojecten. Hier hebben wij samen met een architect en constructeur nauw samengewerkt. In deze loft is door ons een tussenvloer gelegd, badkamer verbouwd, stucwerk uitgevoerd en een trap aangelegd.
Lees meer


Hoorn

Huis verbouwen in klassieke stijl

Voor deze kledingwinkel in Hoorn hebben wij van drie winkels één grote winkel gemaakt. De muren (en een vloer) zijn doorgebroken en doormiddel van een in het oog springende staal constructie is stabiliteit van de winkel gegarandeerd.
Lees meer


Amsterdam centrum

Renovatie apartement hartje Amsterdam

Voor Kaap Noord heeft Nanterre Bouw in samenwerking met de ontwerpen een aantal prachtige vergaderruimtes gerealiseerd in diverse maten. Het eindresultaat spreekt voor zich!
Lees meer

Meer informatie over verbouwen en renoveren?


Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

https://nanterre.nl

info@nanterre.nl

Proud member of:


Adres- en Factuurgegevens

Asterweg 17-A11

1031 HL Amsterdam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832

Projectnummers