Woning verbouwen

Verbouwingen van top kwaliteit

Garantie op verbouwingen

Kosten overzichtelijk en transparant

Verbouwingen van top kwaliteit

15+ jaar ervaring

Planmatig verbouwen


Vragen? Bel ons

Offerte aanvragen  Heeft u tekeningen of een architect?
  JaNee


  Woning verbouwen met Nanterre

  Heb je een nieuw huis gekocht of wil je jouw bestaande woning graag laten verbouwen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Het verbouwen van een appartement of huis brengt echter zeer veel met zich me. Daarom is het verstandig een specialist in te schakelen. Wij van Nanterre Bouw, kunnen je begeleiden in het gehele proces. Van planning tot kosten en de gehele organisatie van jouw woning verbouwing. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen met tevreden klanten weten wij precies waar we het over hebben.

  Om te beginnen wil je vast graag weten welke kosten de verbouwing met zich meebrengt. Daar kunnen wij een inschatting van maken, maar dan hebben we wel meer informatie nodig. Wil je graag weten wat jouw verbouwing kost? Vul dan het formulier in of bel ons en we komen langs voor een afspraak. Of, bekijk de algemene informatie over het verbouwen van een woning op deze pagina.

  Je huis laten verbouwen? Kies Nanterre Bouw


  Aanvraag indienen

  Alles over het verbouwen van een Woning

  Het verbouwen van een huis, appartement, verdieping of ruimte is een grote onderneming en niet iets wat je dagelijks doet. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen. Juist daar ligt de kracht van Nanterre Bouw. Wij plannen, verzamelen de beste vaklieden en leveren hoge kwaliteit woning verbouwingen en renovaties op.


  Waarom Nanterre?

  Verbouwingen van top kwaliteit

  15+ jaar ervaring

  Jong en ambitieus team


  Nanterre, zorgeloos verbouwen en renoveren

  Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Met Nanterre wordt je huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder meer informatie over verbouwingen.


  Wij bouwen jouw droom.  Hoe we werken

  Een woning verbouwen is altijd een uitdaging. Met name omdat een verbouwing veel van je vraagt. Er komt veel op je af. Keuzes over o.a. indeling, materialen, etc en het vergt natuurlijk ook serieuze organizing skills. Schakelen met alle partijen en alles op elkaar afstemmen. Daarom kies je voor begeleiding van de specialist.

  Verbouwen is ons werk. Wij kennen alle betrokken partijen, organiseren de planning en werkzaamheden. Zorgen dat de materialen er op tijd zijn en dat het werk soepel verloopt met minimale overlast.

  Bij de verbouwing van een woning gaan we als volgt te werk:

  • Fase 1: Kennismaking, oriëntatie & inventarisatie en een globale schatting
  • Fase 2: Van schatting, via tekeningen en berekeningen naar offerte
  • Fase 3: Werkvoorbereiding met definitieve planning en opstart
  • Fase 4: Uitvoering
  • Fase 5: Oplevering en afhandeling

  Gedurende dit proces maak jij keuzes voor de uitstraling. Met goede samenwerking, oog voor detail en slimme oplossingen bouwen wij jouw droom!  Bekijk meer: Projecten

  Wat kost het om je woning te verbouwen?

  Wat het kost om een woning te verbouwen of restaureren is zo 1 2 3 te zeggen. Er zijn op het internet diverse bronnen te vinden die hier dieper op in gaan. Toch blijft het gissen op deze manier. Ieder huis is anders, zowel in formaat als in leeftijd. Daarnaast speelt jouw smaak en wens als opdrachtgeven een grote rol in de uiteindelijke prijs.

  Denk maar eens aan een badkamer. Dat kost gemiddeld zo’n 5.000 tot 20.000 euro, een enorm verschil. Wij hebben diverse badkamers gerealiseerd die nog vele malen duurder waren. Natuurlijk speelt de grote van de ruimte hierbij een rol, maar jouw keuze voor specifieke materialen zijn hierbij misschien wel de grootste factor.

  Wij gaan liever met je mee om op locatie te kijken wat er allemaal moet gebeuren om zo een goede inschatting te maken van de kosten. Hoe gaan we hierbij te werk? We lopen samen het gehele huis door, vormen een beeld van de complete verbouwing en wensen. In dit gesprek bespreken we ook de gewenste materialen en mate van luxe/high end oplossingen.


  Ons inschakelen of jouw project bespreken?  Verbouwen in Amsterdam en omstreken

  Ons werkgebied is voornamelijk in de regio Amsterdam / Noord Holland. Verbouwen in Amsterdam brengt een aantal extra uitdagingen met zich mee, waar wij inmiddels echt bedreven in zijn. Denk aan:

  • Woning verbouwen in monumentaal pand
  • Originele (oude) bouwstijl behouden
  • Werken in zeer oude panden
  • Werken in de drukte van de stad

  Door oog voor detail en respect voor de originele bouwstijl zorgen wij de originele uitstraling, maar dan volledig vernieuwd! Meer weten? Bekijk deze pagina: Aannemer Amsterdam  Werken met architecten

  Bij complexe verbouwingen kan het handig zijn om met een architect, interieur ontwerper en of constructeur te werken. Wij werken regelmatig samen met een aantal partijen. Heb je voorkeur voor een specifieke partij of heb je misschien al een architect ingeschakeld dan staan we daar natuurlijk ook voor open.

  Als aannemer zijn we gewend om aan complexe uitdagende projecten te werken en werken we vaak samen met architecten.

  Heb je nog geen architect, interieur ontwerper of constructeur? Dan brengen we je graag in contact met een partij waar wij vertrouwen in en ervaring mee hebben.


  Ons inschakelen of jouw project bespreken?


  Nanterre Bouw

  Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
  + 31 (0)20 309 02 71

  https://nanterre.nl

  info@nanterre.nl

  Proud member of:


  Adres- en Factuurgegevens

  Nanterre Bouw B.V.

  Sluispolderweg 13 A19

  1505 HJ Zaandam

  BTW: NL855346309B01

  KVK: 63671832

  Projectnummers