Aannemer Amsterdam


MEER INFORMATIE

Bent u op zoek naar een aannemer in Amsterdam?

Nanterre is dé specialist voor verbouwingen in Amsterdam en omstreken.

Nanterre Bouw is zeer ervaren in zakelijke verbouwingen en verbouwingen voor particulieren. Wij zijn al jaren actief als aannemer in Amsterdam en omstreken. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jouw verbouwing in Amsterdam perfect verloopt! Wij hebben talloze appartementen en woningen verbouwd in onze prachtige hoofdstad. Wij hebben bovendien ervaring met het luxe high-end verbouwingen die in magazines niet zouden misstaan. Daarnaast hebben we voor de zakelijke markt als aannemer kantoren (waaronder voor de gemeente van Amsterdam), retail, horeca en kinderdagverblijven verbouwd.

Dankzij onze jaren ervaring als aannemer in Amsterdam weten wij precies wat er van ons verwacht wordt. Zo zorgen wij er ook voor dat de verbouwing zorgeloos verloopt en de overlast minimaal is. Werken volgens een strakke planning en professionele coördinatie. Zo lukt het ieder bouwproject tot een goed einde te brengen.

Als aannemer in Amsterdam vinden we het leuk uitdagende projecten op te pakken. Heb je bijvoorbeeld mooie tekeningen van een architect dan gaan we graag met je om de tafel zitten om onze visie en werkwijze over te brengen. Bevalt dat? Dan kunnen we samen aan de slag om jouw droom te realiseren!

Wij leveren niet alleen stipt en strak geplande verbouwingen, maar zorgen ook nog voor een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau, een soepel bouwproject en doen dit voor een scherpe prijs.

Winkelverbouwing in Hoorn

Winkelverbouwing in Hoorn

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing Superloft Houthavens Amsterdam

Verbouwing Superloft Houthavens Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam

Verbouwing kantoor Amsterdam


Zakelijke Verbouwingen

Huis verbouwen of een pand renoveren? Bezig met nieuwbouw of zelfbouw? Nanterre heeft jaren ervaring en helpt je graag!

Lees meer


Verbouwen

Een winkel, school, kantoorrruimte, café of praktijk verbouwen? Nanterre is specialist in zakelijke verbouwingen!

Lees meer


Meer informatie over verbouwen in Amsterdam?Over Nanterre


Nanterre Bouw brengt jouw droom tot realisatie. Als je graag werkt met een ervaren (10+ jaar), relatief jonge en zeer ambitieuze aannemer: dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Amsterdam Noord. We hebben talloze uitdagende projecten naar volle tevredenheid afgerond. Alleen het beste is goed genoeg. Dus, zoek je een goede aannemer in Amsterdam? Kies dan voor Nanterre. Daarom worden we ook vaak ingeschakeld voor high-end verbouwingen in prachtige Amsterdamse panden.

Er zijn talloze aannemersbedrijven in Amsterdam. Als aannemer uit Amsterdam Noord onderscheiden ons door zowel een strakke planning als accurate prijsopgave. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze verbouwingen in Amsterdam


Ons bouwbedrijf heeft prachtige klussen in Amsterdam op geleverd waar wij bijzonder trots op zijn. Zo hebben wij de afbouw van een superloft in de houthavens gerealiseerd. Bekijk ook even andere projecten om een beter idee te krijgen van wat wij allemaal kunnen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat geen klus te ingewikkeld is voor ons!
Horeca aannemer, restauratie aannemer of renovatie aannemer: wij doen het allemaal! Hoewel het grootste deel van onze werkzaamheden in en rond Amsterdam is, doen wij ook projecten buiten deze omgeving.


Winkelverbouwing in Hoorn

Winkelverbouwing in Hoorn

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing Restaurant in Amsterdam

Verbouwing Apartement Amsterdam

Verbouwing Apartement Amsterdam

Verbouwing appartement Amsterdam

Verbouwing appartement Amsterdam

Planning en werkwijze


Als aannemer in Amsterdam weet Nanterre als geen ander hoe het is om hier een verbouwing tot een goed einde te brengen. Er komt namelijk meer bij kijken dan bij de doorsnee verbouwing in een andere stad. Er zijn met name uitdagingen op het gebied van afval, verkeer, parkeren en natuurlijk de buren. Dit soort zaken worden vaak onderschat, maar niet door ons. Wij doen al jaren bouwprojecten in Amsterdam. Of het nu gaat om een appartement renoveren of kantoor verbouwen: wij zorgen voor een goede afloop en een fijn bouwproces!

Alvorens wij aan een klus beginnen zorgen wij altijd voor en strakke en duidelijke planning en kostenplaatje. Zo komt niemand voor onverwachte en ongewenste verrassingen te staan. Dankzij onze planning verlopen bouwprojecten altijd erg soepel en is er bovendien weinig tot geen overlast voor de buren. Dit komt mede doordat wij zowel met hen en met onze opdrachtgevers alles goed afstemmen.

Is een project afgerond? Dan laten wij alles netjes achter en loopt iemand van ons aannemerbedrijf met de opdrachtgever nog eens alles na om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.


In stappen naar uw droom

Werkwijze

Wij hanteren een strakke gedetailleerde planning, daarom verlopen verbouwingen zorgeloos en zonder verassingen.

Doornemen van uw droom

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets.

Planning en offerte

Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains.

Oplevering & Final check

Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis experiences.

INFORMEER NU


Meer informatie over verbouwen in Amsterdam?Bouwvergunning aanvragen Amsterdam


Nanterre Bouw is zeer ervaren in zakelijke verbouwingen. Onze ervaring strekt van verbouwingen voor Gemeente Amsterdam, diverse retail verbouwingen (winkels, bars en koffiezaken), bouwprojecten bij zorginstellingen, de verbouwing van een aantal scholen (gedurende de bouwvak en zomervakantie) en het verbouwen van meerdere kantoren.


Estetische vormgevingConstructie tekeningenConstructie berekeningenVerbouwen in de Amsterdamse stijl

Verbouwen in Amsterdam is altijd een uitdaging. Met name omdat het gros van de verbouwingen in Amsterdam plaatsvinden in oude monumentale panden. Juist daarom is het belangrijk om in de stijl van je huis te verbouwen.

De meest voorname aanpassingen die wij als aannemer in Amsterdam in de gaten houden zijn:

  • Kozijnen
  • Sierlijsten
  • Metselwerk

Door oog voor detail en respect voor de originele bouwstijl zorgen wij de originele uitstraling, maar dan volledig vernieuwd!Werken met architecten in Amsterdam

Heeft u een complexe verbouwing en wilt u graag een architect inschakelen of wilt u gewoon graag dat een architect zich buigt over uw project in Amsterdam?

Als aannemer in Amsterdam is Nanterre is gewend om te werken met architecten. Sterker nog: wij werken nauw samen met diverse architecten. Dus, heeft u nog geen architect? Dan kunnen wij een aantal creatieve architecten waar wij goed mee samengewerkt hebben met u in contact brengen.

Heeft u al een architect ingeschakeld? Geen probleem, wij maken graag kennis en kunnen met iedereen samenwerken.Aannemer Amsterdam

Laden en lossen in Amsterdam

Laden en lossen is soms best lastig in een drukke stad. Nanterre zorgt er altijd voor dat uw materiaal goed aankomt, ongeacht op welke verdieping of andere obstakels die er eventueel zijn.

Laden en lossen kan in een drukke stad als Amsterdam overlast bezorgen. Met name op de grachten is de straat al gauw geblokkeerd en dat zorgt voor frustratie in het verkeer.

Als ervaren Aannemer in Amsterdam weten en begrijpen wij dit uitstekend. Het is natuurlijk lastig om dit volledig te voorkomen, maar wij doen altijd ons best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.Verbouwen zonder overlast voor de buren

Verbouwen is altijd in bepaalde mate merkbaar voor uw buren. Dit kan overslaan in overlast en frustratie als de verbouwing niet goed aangepakt wordt.

Nanterre probeert altijd rekening te houden


Nanterre Bouw

Voor een zorgeloze en kwalitatief hoogwaardige verbouwing!
+ 31 (0)20 309 02 71

https://nanterre.nl

info@nanterre.nl

Proud member of:


Adres- en Factuurgegevens

Nanterre Bouw B.V.

Asterweg 17-A11

1031 HL Amsterdam

BTW: NL855346309B01

KVK: 63671832

Projectnummers